مقاله اثر املاح معدنی بر بدن

مقاله اثر املاح معدنی بر بدن   دانلود مقاله اثر املاح معدنی بر بدن  33 ص با فرمت WORD             مقدمه تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند . مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیر‌آلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند . برای مثال می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ها اشاره کرد. بیش از 60عنصر در غذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

مقاله منابع و سرانه مصرف ماهی در ایران

مقاله منابع و سرانه مصرف ماهی در ایران دانلود مقاله منابع و سرانه مصرف ماهی در ایران 5 ص با فرمت WORD  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

مقاله تغذيه ورزشي

مقاله تغذيه ورزشي دانلود مقاله تغذيه ورزشي 5 ص با فرمت word              مقدمه : رژيم غذايي يك ورزشكار بايد در يك مطلب اساسي با رژيم غذايي فرد عادي تفاوت داشته باشد  ورزشكار علاوه بر احتياجات زندگي روزمره ، نياز به سوخت براي تمرين و مسايقه دارند غذا سوخت لازم براي ورزشكار  را تأمين مي كند ولي اغلب ورزشكاران از سوختي كه در مخازن خود ميريزند غافلند. پروتئين، چربي و كرب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

مقاله تغذيه

مقاله تغذيه دانلود مقاله تغذيه 5 ص بافرمت WORD            نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می‌‌باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور می‌کند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می‌‌سازد و به تندرستی و طول عمر می‌‌انجامد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

تحقیق راهنمای تغذیه ورزشکاران

تحقیق راهنمای تغذیه ورزشکاران دانلود تحقیق راهنمای تغذیه ورزشکاران 17 ص با فرمت WORD                يك برنامه تغذيه اي با طرح ريزي مناسب كه جوابگوي نيازهاي ارزش مصرفي و داراي زمان تغذيه مناسب است به عنوان يك پايه. يك برنامه تمريني خوب را توسعه و تكامل مي بحشد. محققين به خوبي نشان داده اند كه ورزشكاراني كه كالري كافي دريافت نمي كنند و يا مقدار كافي از نوع مواد مغذي مناسب را مصرف نمي كند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

تحقیق فلفل سياه

تحقیق فلفل سياه دانلود تحقیق فلفل سياه 12 ص با فرمت WORD  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني

مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني دانلود مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني در 27 ص با فرمت WORD              1ـ تعريف علوم مواد غذايي دراين علم مواد غذايي از نظر توليد ،تهيه ،نگهداري ،توزيع و خواص بيژلوژي و شيمي - فيزيك مورد بحث قرار مي گيرند ضمناً ويژگيهايي مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذايي و همچنين تركيبات سازنده مواد غذايي و دگرگوني اين تركيبات مورد استفاده بررسي مي باشد . 2ـ تعريف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

مقاله نگهداری مواد غذایی

مقاله نگهداری مواد غذایی دانلود مقاله نگهداری مواد غذایی 51 ص با فرمت WORD            بخش اول: بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي الف) اهميت تغذيه صحيح: آنچه كه حاصل قرنها تجربه و پژوهش است مبين اين نكته است كه در كمبودهاي عوامل غذائي زمينه پيدايش بسياري از بيماريها و نيز افزايش ميزان مرگ و مير ناشي از امراض عفوني و غير آن فراهم مي گردد و جالب توجه اينكه بيماريهايي كه در زمينه كمبوده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

مقاله معجزه طبیعت نونی (NONI)

مقاله معجزه طبیعت نونی (NONI) دانلود مقاله معجزه طبیعت نونی (NONI) در 5 ص با فرمت WORD           ميوه شفابخش ، شگفت انگيز و موهبتي خدادادي: . نوني ميوه اي است از درختي بنام مورينداسيتريفوليا   ( Morinda Citrifolia   ) و از خانواده روبياسه ( Rubaiceae )كه در ميان مردم حاشيه جنوبي اقيانوس آرام ازسابقه اي طولاني براي درمان دردهاي گوناگون برخوردار است و از گياهان وحشي وبومي در جزائر كارائيب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان
تعداد صفحه(1):