تحقیق ارزيابي آبريزش دهان

تحقیق ارزيابي آبريزش دهان

دانلود تحقیق ارزيابي آبريزش دهان 57 ص با فرمت WORD 

 

 

 

 

 

 

 

چه كسي؟ كودك و يا بزرگسال دچار فلج مغزي

چه مواردي؟ مولفه هاي ارزيابي آبريزش دهان

چرا؟ براي دستيابي به اطلاعات مناسب براي ارزيابي آبريزش دهان افراد

چگونه ؟ از طريق مصاحبه، مشاهده و تستهاي ويديو فلوروسكوپيك [1] (در صورت لزوم) در برخي مراكز، يك تيم كودك يا بزرگسال داراي مشكل آبريزش دهان را ارزيابي مي‌كنند وبعد با توافق كلي دستور العمل ها وتوصيه هايي را به فرد يا مراقبين او ارائه مي كنند. اعضاء تيم اصلي معمولاً شامل فرد مورد بررسي و خانواده يا مراقبين او، متخصص گوش و حلق و بيني [2]، آسيب شناسي گفتار و زبان، كار درمانگر، متخصص كودكان يا متخصص داخلي و داندانپزشك است.

مشورت با ساير متخصصان مثل نورولوژيست، ارتودنتيست، فيزيولوژيست، فيزيوتراپيست، و يا متخصصين بررسي رشد كودك [3] بسته به فرد مورد بررسي ممكن است لازم باشد.

ارزيابي تيمي امكان در نظر گرفتن همه جانبه شرايط براي تدوين و هماهنگي مناسب يك برنامه مراقبتي را فراهم مي كند. براي اجراي توصيه ها، مي توان منابع را شناسايي و تعيين كرد.

نقش دندانپزشكان بررسي اكلوژن و سلامت دهان و دندان فرد و ارائه توصيه هايي جهت رسيدگي به مشكلات قابل درمان مي باشد. متخصص گوش و حلق و بيني بسندگي مسير عبور هوا را بررسي و هر گونه انسداد ناشي از انحراف تيغه بيني، وجود لوزه سوم، سينوزيت يا آلرژي را درمان مي كند. متخصص كودكان يا داخلي سلامت عمومي فرد و هر گونه تاثيري را كه آبريزش دهان روي سلامت عمومي فرد مي گذارد مورد ارزيابي قرار مي دهد. كار درمانگر يا فيزيوتراپيست بررسي وضعيت بدن (پوسچر) و نشستن را انجام مي دهد.


1-(Videofluroscopic)

2-(otolaryngologist)

3-(developmental pediatrician)


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Abrizesh-dahan_658223_8149.zip46.2k





باکتری ها

باکتری ها دانلود مقاله باکتری ها 40 ص با فرمت WORD            تاريخچه زماني مردم گمان مي‌كردند كه غذاي مانده به‌اين دليل خراب مي‌شود كه به قارچ و ميكروب (باكتري) تبديل مي‌شوند. لويي پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوي، نشان داد كه غذا را ميكروب‌هاي موجود در هوا فاصد مي‌كند نه تغيير ماهيت آن. وي غذاي تازه پخته شده را در دو ظرف شيشه‌اي تميز گذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

مقاله کارآموزی کامپیوتر- شرکت ماشین سازی اراک

مقاله کارآموزی کامپیوتر- شرکت ماشین سازی اراک دانلود مقاله کارآموزی کامپیوتر- شرکت ماشین سازی اراک 63 ص با فرمت WORD            فهرست :   فصل اول آشنایی با محل کارآموزی(شرکت ماشین سازی اراک)                               1   فصل دوم آشنایی با زبان برنامه نویسی دلفی                 &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان