مقاله بيماري لكه سفيد در ماهي يا Ich

مقاله بيماري لكه سفيد در ماهي يا Ich

دانلود مقاله بيماري لكه سفيد در ماهي يا Ich در 23 ص با فرمت WORD 

 

 

 

 

 

 

 

(whit spot disease)Ich

Ich يك نام عمومي است براي انگلIchthy phthirus multifiliss كه عامل بيماري Ich است اين انگل تعداد زيادي از ماهي ما را دردوره كوتاهي از زمان مي‌كشد. تشخيص ودرمان براي كنترل Ich ضروري است و همچنين براي كاهش تلفات ماهي‌ها. البته پيشگيري از بيماري بهترين روش است براي دوري يا اجتناب از مرگ و مير ماهي‌ها.

تشخيص يا شناسايي Ich

عفونت در ماهي به وسيله Ich ممكن است همراه يكسري خالها يا لكه‌ها برروي پوست باشد كه فكر مي‌كردند آنها در اثر پاشيده شدن نمك است به علت همين تظاهر بيماري يا پيدايش آن Ich به عنوان بيماري لكه سفيد ناميده مي‌شود. پوست ماهي همچنين ناهمواره به نظر مي‌رسد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Ich_658293_5203.zip31.5k





مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني

مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني دانلود مقاله بيوشيمي مواد غذايي و تغذيه انساني در 27 ص با فرمت WORD              1ـ تعريف علوم مواد غذايي دراين علم مواد غذايي از نظر توليد ،تهيه ،نگهداري ،توزيع و خواص بيژلوژي و شيمي - فيزيك مورد بحث قرار مي گيرند ضمناً ويژگيهايي مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذايي و همچنين تركيبات سازنده مواد غذايي و دگرگوني اين تركيبات مورد استفاده بررسي مي باشد . 2ـ تعريف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

مقاله بی حسی و بیهوشی در زایمان

مقاله بی حسی و بیهوشی در زایمان دانلود مقاله بی حسی و بیهوشی در زایمان 22 ص با فرمت WORD              فهرست مطالب 1- شكل درد زايماني 1 2- اثرات درد زايمان در تنفس مادر 1 3- اثرات نور و آندوكرين درد زايمان 2 4- اثرات قلبي عروقي درد زايمان 2 5- اثرات درد زايمان در جنين 3 6- هوشبرهاي استنشاقي 4 7- علل سزارين و موارد خاص آن 8-ناهنجاريهاي جنيني 5 6 9- اثرات سزارين در مادر 7 10- اثرات سزارين روي جن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

مقاله نگهداری مواد غذایی

مقاله نگهداری مواد غذایی دانلود مقاله نگهداری مواد غذایی 51 ص با فرمت WORD            بخش اول: بررسي اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي الف) اهميت تغذيه صحيح: آنچه كه حاصل قرنها تجربه و پژوهش است مبين اين نكته است كه در كمبودهاي عوامل غذائي زمينه پيدايش بسياري از بيماريها و نيز افزايش ميزان مرگ و مير ناشي از امراض عفوني و غير آن فراهم مي گردد و جالب توجه اينكه بيماريهايي كه در زمينه كمبوده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان